Home         Over ons        Wie zijn wij       Visie         Gedicht          Aanmelden       Documenten     Contact   

Wie zijn wij

Gerda is vanaf 1996 werkzaam binnen de psychiatrie. Eerst als arts en sinds 2001 als psychiater. Zij heeft veel ervaring met complexe psychiatrische problematiek in combinatie met psychosociale en of maatschappelijke problematiek. Haar kracht ligt erin complexe “chaos” te ontwarren, heldere lijnen aan te brengen, stappenplannen uit te zetten en een ieder te verbinden en te motiveren. Haar focus ligt altijd op herstel van en bijdragen aan het vergroten van zelfregie.

 

Gerda en Klazien zijn de oprichters en bestuurders van De Klick. Daarnaast zijn ze gewoon werkzaam binnen De Klick. Dit doen ze samen met een team bestaande uit psychiatrisch verpleegkundigen die ieder voor zich een ruime ervaring hebben binnen de psychiatrische, sociale en matschappelijke zorg.

 

Klazien is een gedreven,loyale en betrokken hulpverlener. Door haar jarenlange ervaring als psychiatrisch verpleegkundige binnen de geestelijke gezondheidszorg en OGGZ beschikt ze over de nodige kennis en kunde met betrekking tot complexe psychiatrische problematiek. Grote kracht van Klazien is motiveren, verbinden en mensen in hun kracht zetten, waardoor ze zelfredzaamheid maximaal stimuleert. Naast de verbindende rol was het creëren van draagvlak voor cliënten en het behartigen van hun belangen een belangrijke taak.